Kaupungin paras asianhoitotoimisto! (CITY)

Palvelut

Suomen Asianhoitotoimisto on osa Real Albert Club -konsernia

Suomen Asianhoitotoimisto

Miksi hoitaisit kaikki asiat itse, kun voisit paljon pienemmällä vaivalla saada ammattilaisen selvittämään ja tekemään asian puolestasi?

Miksi käyttäisit aikaasi esimerkiksi syntymäpäiviesi valmisteluihin, kun voisit saada kaiken valmiina?

Oletko joskus ollut paikassa, mistä käsin joku asia ei onnistu?

Älä huolehdi, me hoidamme asian kuin asian.

Oli kyseessä sitten hevosajelu kuohuviinin kera tai romanttinen yllätys tyttöystävällesi keskellä aivan normaalia viikkoa - kaikki onnistuu!

Suomen asianhoitotoimiston laaja verkosto ei takaa ainoastaan jonkin tietyn homman hoitamista tehokkaasti, vaan ammattitaitoa löytyy lukuisalta eri alalta.

Aikasi on kallista, älä käytä sitä pähkäilyyn, jonka joku muu voi hoitaa puolestasi. Vaikeat asiat ovat meille yksinkertaisia.

Real Albert Promotion

www.realalbertpromotion.fi

Tapahtumapalvelut

Real Albert Promotion antautuu tapahtumilleen vähintään sataprosenttisesti! Tapahtumat järjestämme aivan muutaman hengen intiimistä yksityisjuhlasta yritysjuhliin ja klubi-illoista vaikka festivaaleihin! Kysy lisää ja pyydä tarjous, niin suunnitellaan vaikkapa kokonainen kiertue!

Kalustovuokraus

Real Albert Promotion vuokraa myös pelikonsolikokonaisuuksia, joihin sisältyy siis pelkän konsolin lisäksi vaihtoehtoisesti myös näyttö ja useita pelejä, jotka sopivat mitä mainioimmin seuruiden illanviettoon - tai oivaksi lisäksi klubitapahtumaan! Kisaile kavereiden kesken, kuka on bändin suurin rokkikukko tai joukon terävin tietovisassa.